About us

Onze reis begon met de ontdekking van de buitengewone voordelen van zwarte zaadolie. Deze krachtige olie biedt ondersteuning voor het immuunsysteem, laat de huid stralen, geeft glans aan het haar, verstevigt nagels, bestrijdt ontstekingen, versterkt botten, geeft energie aan sporters en helpt zelfs bij gewichtsbeheersing.

Ondanks deze indrukwekkende voordelen was zwart zaadolie niet zo populair vanwege de bittere smaak. Vooral voor kinderen was het niet aantrekkelijk. Gedreven door de wens om deze krachtige olie toegankelijk te maken, gingen wij op zoek naar alternatieven. Tot onze verbazing vonden we niets passends, dus besloten we zelf iets te creëren. Zo ontstond El Gummo!

Onze missie was duidelijk: behoud de kracht van zwarte zaadolie, maar neutraliseer de bitterheid met een natuurlijk zoetmakend ingrediënt. Blauwe bessen kwamen als de perfecte match naar voren, niet alleen vanwege hun heerlijke smaak, maar ook vanwege hun gezonde eigenschappen.

Het resultaat? Een gummie die alle eigenschappen van zwart zaadolie bevat, maar met een verrukkelijk zoete smaak. Volledig natuurlijk, biologisch en boordevol antioxidanten. Uiteraard zijn onze gummies 100% halal en 100% vegan, gemaakt van niet-genetisch gemanipuleerde ingrediënten (non-GMO).

Onze zwart zaadolie gummies hebben uitgebreide tests ondergaan bij Normec en zijn geregistreerd bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Onze reis begon met de zoektocht naar een alternatief voor de bittere smaak van zwarte zaadolie en eindigde met de creatie van El Gummo - een smakelijke revolutie in gezondheid!

Shop now