Voor jezelf zorgen was nog nooit zo lekker!

Gun jezelf het beste van twee werelden met onze unieke zwarte zaad gummies! Deze smakelijke traktaties zijn verrijkt met olie uit de Nigella sativa plant, bieden alle voordelen van zwarte zaad olie, maar zonder de intense smaak. In plaats daarvan geniet je van de heerlijke, natuurlijke smaak van blauwe bessen.

Perfect voor wie een 100% halal, glutenvrije en veganistische optie zoekt, zonder genetisch gemodificeerde ingrediënten. Onze gummies zitten boordevol vitamines en mineralen, zoals het volledige B-complex, vitamine C, Biotine, en mineralen zoals ijzer, zink, koper, en fosfor.

Neem onze gummies dagelijks voor een gezonde aanvulling op je dieet, of als een verantwoord tussendoortje. Geniet verantwoord van onze zorgvuldig samengestelde gummies, die getest en
geregistreerd zijn om de kwaliteit te waarborgen.

Ontdek nu!

Bittere zwarte zaad olie? Niet hier!

Zwarte zaadolie is van nature bitter. Veel mensen kunnen het niet innemen vanwege de sterke, bittere smaak.

Wij hebben de gummies op een natuurlijke manier zoet gemaakt in de vorm van gummies met de smaak van blauwe bessen. Zo krijg je wel de voordelen van de gummies binnen, maar niet de smaak van zwarte zaadolie. Onze gummies smaken echt naar snoepjes. Zelfs je kinderen zullen er elke dag om vragen. Trust us!

Of je het nu voor gezonder haar wilt gebruiken, een betere huid of om meer energie te hebben, onze gummies kunnen een verschil maken. Zo houd je jouw goede gewoontes makkelijker vol!

Shop nu

Zorgeloos genieten met ons gummie abonnement

Zet jouw gezondheid op de eerste plaats met ons Gummies Abonnement.

Je bespaart hiermee niet alleen geld, maar hebt altijd voldoende gummies in huis. Zo hoef je ze niet meer telkens te bestellen. Ideaal, toch? Hoe werkt het? Je kiest welk product of pakket je wilt. Stel je neemt een abonnement op 4 potten, dan selecteer je dit en kies je voor 3, 6 of 12 maanden.

Het abonnement wordt automatisch verlengd. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Meer info

Vraag direct een gratis sample aan!

Twijfel je nog? Vraag nu een gratis sample bij ons aan! Bestel je een gratis sample bij El Gummo, dan krijg je een klein zakje met daarin twee gummies. Zo proef je meteen de smaak en weet je zeker dat onze gummies het allerlekkerst zijn! Zowel voor jou als voor je kinderen.

Waar wacht je nog op? Bestel direct een gratis sample via de button hieronder en ontdek zelf de voordelen van onze zwarte zaad gummies!

Gratis sample

Wat maakt ons anders?

feature-item-1
Eigen unieke recept
feature-item-2
NVWA geregistreerd
feature-item-3
Halal, vegan, glutenvrij en biologische ingredienten
feature-item-4
Kwaliteit boven alles