Frequently Asked Questions

Zwarte zaad wat bekend staat als nigella sativa in het Arabisch habba sawda is een eenjarig kruidachtige plant.

Deze plant is van nature aanwezig in het Middellandse zeegebied, heeft verdeelde blaadjes die een lichtblauwe tot lichtpaarse of witte kleur hebben.

Het meest opvallende aan deze plant is zijn helende en ziekte voorkomende eigenschap, de vele voedingsstoffen en genezende eigenschappen zorgen voor een versterkt immuunsysteem waarbij de kans op ziektes aanzienlijk verminderd wordt.

Zwarte zaad bevat meer dan 100 natuurlijke voedingsstoffen. de actieve ingrediënten van zwarte zaadzijn thymochinon, Nigelline en gezonde vette oliën.

Het bevat ook belangrijke hoeveelheid proteïne, koolhydraten en essentiële vetzuren. andere ingrediënten in zwarte zaad zijn linoleumzuur, oleïnezuur, calcium, kalium, ijzer, zink, magnesium, seleen, niacine, vitamine A, vitamine B, vitamine B2 en vitamine C. Zwarte zaad heeft een bittere smaak.

Om onze gummies zoet te maken hebben wij blauwe bessen eraan toegevoegd, Blauwe bessen zijn zoet, voedzaam, bevatten weinig calorieën en behoren daarom tot een van de gezondste stukken fruit.

Door de aanwezigheid van antioxidanten en vitamines waaronder vitamine K zijn de Gummies ook goed voor je botten.

Doordat onze zwarte zaad gummies 100% vegan, Halal en natuurlijk zijn is het geen probleem om jouw kind de gummies van El Gummo te geven. Wij raden aan om de dosering op 1 gummie per dag te houden tot de leeftijd van 13 jaar, hierna is een dosering van 2 per dag aangeraden.

Talloze onafhankelijke onderzoeken bevestigen de kracht van zwarte zaad dat deze plant voor helende en ziekte voorkomende eigenschappen zorgt.

Het feit dat zwarte zaad een geneeskrachtige eigenschap heeft wordt onderschreven door de officiële organisaties (De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit) Als een product patenten heeft op geneeskrachtige werkingen betekent dat, dat het uitvoerig is onderzocht en dat het keer op keer is bewezen dat zwarte zaad over deze eigenschappen beschikt.

Op dit moment heeft zwarte zaad 6 patenten: Diabetes, remming van de groei van kankercellen, verbetering van het immuunsysteem, virale infecties, psoriasis, astma en levensmiddelen allergie.

Daarnaast wordt uit een ander onderzoek wat heeft plaats gevonden in 2010 aanbevolen om dagelijks zwarte zaad te gebruiken omdat deze vele ziektes voorkomt en geneest. Een ander Amerikaanse onderzoek in 2011 stelt vast dat zwarte zaad helpt bij het genezen van kanker, tumorcellen stopt in hun ontwikkeling en de tumors verkleinen tot ze weg zijn.

Zwarte zaad wordt in de islam (en in de wetenschap) als een wondermiddel gezien.De profeet vzmh heeft aangegeven dat ''in dit zwarte zaad een genezing voor elke ziekte is behalve voor de dood''. Met deze citaat wordt bewezen dat de zwarte zaad al in de tijden van de profeet Mohammed vrede zij met hem gezien werd als een wonderzaad.

Zwart zaad is een veilig en effectief kruid dat gebruikt worden door bijna iedereen. Er worden geen klachten of bijwerkingen veroorzaakt. De exacte dosering is max 3 gummies per dag. Wij adviseren voor een optimale resultaat om onze gummies minimaal 6 maanden te gebruiken. De gummies zijn 100% natuurlijk. Bij het geven van borstvoeding, zwangerschap, medicijngebruik of het hebben van een medische aandoening raadpleeg eerst een arts voor gebruik.

Onze zwarte zaad gummies zijn niet alleen super gezond maar ook heerlijk die je op elk gewenst moment kan innemen, neem twee gummies per dag.

Voor een optimaal resultaat raden we aan om de gummies minimaal 6 maanden dagelijks te gebruiken. Innemen met water of eten is niet nodig.

Bij zwangerschap, het geven van borstvoeding, het hebben van een medische aandoening of gebruik van medicijnen dient er voor gebruik een arts geraadpleegd te worden.

Onze gummies zijn 100% vegan, halal en zonder chemische stoffen.